Alla hjärtans dag 2014

Kanin

Snart är det dags för årets mysigast dag. Men det är också årets knepigaste dag, vad ska man ge den man tycker allra mest om. Ska det vara gulligt, personligt, sexigt eller kanske dyrt? Jag vet inte vad ni tycker men för mig är det alltid roligast att få något fint som passar min stil men som jag inte skulle köpt eller unnat mig själv. Det behöver inte vara dyrt, även om det gärna får vara det, men det ska vara någon jag har användning av – som kläder t.ex.

Jag har i alla fall gjort en liten lista på saker som jag skulle bli glad över att få. Det är en bra blandning, allt från supersnygga underkläder till gulliga tröjor och accessoarer. Jo, och en onepiece också, man kan aldrig vara för mysig och varm i soffan. Vad tycker ni bäst om?

Dessutom tycker jag funktionen att kunna samla alla saker från alla de olika butikerna i en lista är så himla smart. Nu hoppas jag bara på att någon speciell ska hitta listan också ;)

 

Bli först med att ge din kommentar på inlägget!

Follow on Bloglovin